Yritys

Ilmala

=

Selin + Lindeman + Saarni

Ilmala Entertainment Groupin taustalla vaikuttaa kova joukko Suomen urheilu- ja viihdemaailman ammattilaisia. Heidän taidoillaan saat nostettua brändisi kotimaan kovimpaan tähtikaartiin tai kansainvälisille kentille.

Markus
Selin

Markus Selin on kotimaisten elokuvien tähtituottaja, jolla on taito nostaa yksittäiset tarinat kansan rakastamiksi kassamagneeteiksi. Markuksen vuosikymmenten saatossa kattama markkinoinnin tietotaito sekä verkostot mahdollistavat Ilmalan asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden. Markus on saanut uransa aikana elokuvateattereihin miljoonia kotimaisia katsojia.

Arttu Lindeman

Arttu Lindeman on kotimainen nu metal -artisti sekä entinen youtubettaja. Arttu toimi aktiivisena Youtubessa vuosina 2013–2020 keräten n. 200 000 seuraajaa. Myöhemmin hän on konsultoinut kovimpien kotimaisten vaikuttajien takalinjoilla kehittäen heidän sisältöjään sekä brändiään. Lindeman on ansainnut uransa aikana omille sekä asiakkaidensa somekanaville yhteensä miljoonia seuraajia.

Mikko
Saarni

Mikko Saarni on kansainväliset kannuksensa hankkinut kiekkomies Jokereiden johdossa. Kiekkokulttuurin kyllästämä sarjayrittäjä on ollut esimerkiksi mukana kehittämässä jääkiekon yksilövalmennuksia ja junioritoimintaa sekä edistämässä suomalaisten pelaajien mahdollisuuksia Pohjois-Amerikassa. Saarnin oma jääkiekkotausta yhdistettynä terävään bisnesälyyn vie Jokerit-brändin ja bisneksen uusiin ulottuvuuksiin.

Scroll to Top